_SeYHuN_ Aktif Genc
| Konu: Nolcak bu fenerin hali:( 11/10/2008, 22:16 | |
| Fenerbahçe hakkında herkes yazıyor, çiziyor ve yorumlar yapıyor. Fakat tüm medya organlarında yöneticiler, futbolcular ve basının görüşlerine yer veriliyor, onların eleştirileri değerlendiriliyor. Kimsenin taraftara sorduğu yok. Kimse onların görüşlerini, düşüncelerini yansıtmıyor.İyi bir Fenerbahçe taraftarı olarak düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir anlamda taraftar olarak içimi size dökmek, isyan etmek istiyorum. Aklım almıyor. Sene başında tarihi rekorlar kırmayı hedefleyen, Avrupa Şampiyonluğunu telaffuz eden Fenerbahçe, nasıl oldu da bu hallere düştü. Tarihinin en utanç verici sezonunu yaşadığımızı söyleyebilirim.Sene başından bu yana, gerek yönetimde gerek takımda yaşanan skandalları ise ağzıma bile almak istemiyorum. Eşi ve benzeri başka hiçbir takımda görülmemiş rezillikler yaşandı. Kısacası bu sene göğsümü gere gere Fenerbahçeliyim diye dolaşamadım. Fenerbahçeliliğimden değil ama oynanan futboldan adeta utandım, utanıyorum. Adına yakışmayacak derecede kötü bir futbol oynayan Fenerbahçe, böyle.oynamaya devam ederse UEFA kupasına bile katılmamız hayal olacak. Açıkçası ben bu konuda da umut görmüyorum. İşin en kötü yanı ise gidişat ve mantalite değişmezse seneye daha da vahim bir tablo ortaya çıkacak. Sene içinde koskoca bir takım sayısı kadar futbolcuyu gönderen Fenerbahçe, sene sonunda da kan kaybına uğrayacak gibi gözüküyor. Peki nasıl kurtulur bu Fenerbahçe ? Kesinlikle takımın başına dünya çapında iyi bir hoca gelmeli. Karizması, kişiliği ve tecrübesi ile takımı içine düştüğü bu bataktan kurtaracak biri olmalı. Yoksa seneye daha vahim durumlarla karşılaşabiliriz. Başımızı yine dik tutamayız. Bir Fenerbahçeli olarak bir an önce bu durumun düzelmesini arzu ediyorum. | |
|